Over Ons

Visie

Bij saktiisha yoga & ayurveda en saktiisha yoga academy (SYA) geloven we dat de oude leer en filosofie van yoga en Ayurveda tijdloos en toepasbaar zijn bij het creëren en behouden van gezondheid en welzijn in het leven van vandaag. Onze visie is dat mensen van over de hele wereld deel kunnen uitmaken van het SYA-community platform.  Met dit platform bieden we jou programma’s aan op basis van yoga en ayurvedische filosofieën. Eén plek voor je persoonlijke heling en ontwikkeling! En daarmee draag je bij aan een gezond en vredig maatschappij.

Missie

Het is onze missie om jou te helpen genezen en om gezond en evenwichtig te blijven in het dagelijkse leven. Dit doen we door het aanbieden van diverse programma’s voor persoonlijke ontwikkeling, retraites, trainingen en workshops. Deze zijn ontworpen om je innerlijke kracht, helderheid van geest, algehele gezondheid en geluk te brengen.

 

We vertaling onze visie en missie naar de praktijk door het organiseren van trainingen, cursussen en workshops ter introductie en verdieping van de persoonlijke ontwikkeling en eigen practice. Met onze activiteiten willen we de balans tussen lichaam en geest bevorderen.  

Docenten opleiding

Onze yoga docenten opleiding is erkent is door Yoga Alliance International (YAI). Onze opleiding is op de praktijk gericht en zorgt ervoor dat je als gediplomeerd Hatha Yoga Docent aan de slag kan. Meer informatie over onze trainingen.

Small Group Therapy Yoga  & Ayurveda

Onze small group lessen zijn toegankelijk voor iedereen die een of meerdere facetten van yoga zoekt en wilt beoefenen. Met onze therapeutische benadering creëren we een warme en veilige plek. Zodat iedereen zich veilig en thuis kan voelen. Bekijk hier ons rooster en onze agenda. Boek een gratis intake om samen te bekijken welke Small Group Therapy Class het beste bij jou past.

Voor meer informatie over onze trainingen, lessen en overige activiteiten kan je contact met ons opnemen via info@saktiisha.com

Ayurveda Consulten en behandelingen

We hebben een verscheidenheid aan Ayurvedische lichaamsbehandelingen beschikbaar. De behandelingen kunnen ook los van een behandelplan worden geboekt.

Intake consult / Anamnese
Voordat we beginnen met een traject of behandeling, is het gebruikelijk om een ​​anamnese of intakegesprek te houden. Tijdens dit gesprek zullen we vragen stellen over je dagelijkse levensstijl, voedingspatronen, algemeen welzijn en factoren die van invloed zijn op je balans. Daarnaast zal er een polsdiagnose worden uitgevoerd om een dieper inzicht te krijgen in eventuele onbalans en je natuurlijke constitutie.
Lees meer over de verschillende behandelingen.

Voor meer informatie over vergoedingen door verzekeraars mail naar savitri@saktiisha.com.