Maan meditaties

Iedere maand kan je gratis deelnemen nieuwe en volle maan meditaties.
Doe je mee? Meld je hier aan.

Nieuwe maan meditatie – bepaal je intentie
1 3
Een nieuwe maan symboliseert een nieuw begin!

 

Tijdens deze meditatiesessie gebruik je de energie van een nieuwe maan om jouw intensies te bepalen, je doelen te bereiken of een nieuw project te starten. Je zult de zaden van je intenties planten. Neem tijdens een nieuwe maan de tijd om terug te denken aan je oude doelen en stel jezelf nieuwe. Deze magische tijd is de perfecte gelegenheid om opnieuw te beginnen.

HOE IS HET ANDERS VAN DE VOLLE MAAN:
Rond de nieuwe maan is het gevoel meer ingekeerd, het heeft een kwaliteit van leegte of leeg gevoel, en kan daarom beangstigend zijn voor degenen die niet op hun gemaak zijn met onzekerheid. Kan je leren de leegte te vertrouwen? Het is het moment waarop het oude sterft en het nieuwe er nog niet is. Daarom is het een krachtige tijd om je gebed, wensen, verlangens naar het Universum te sturen.

KLAAR MAKEN
Breng wat tijd door voorafgaand aan de nieuwe maan met nadenken. Het is niet altijd eenvoudig om precies te weten wat het is dat je in je leven wilt manisfesteren. Een deel van de voorbereiding op de nieuwe maan is ervoor zorgen dat u duidelijk bent over je intenties. Soms is het een kwaliteit die je wilt cultiveren, zoals vergeving, moed – andere keren is het een specifieker verzoek, zoals een doel op het werk of in je leven.

Data 2024

10 februari
10 maart | 20:00 – 21:00 | Zoomlink
8 april
8 mei
6 juni
6 juli
4 augustus
3 september
2 oktober
1 november
1 december
30 december

Volle maan meditatie – benut de energie
2 3
De volle maan is een tijd van positieve kansen.

Een meditatie tijdens de volle maan meditatie om de energie te benutten en te gebruiken voor persoonlijke groei.

De energie van de volle maan intensiveert de toestand waarin je je bevindt. Als je je positief voelt, wordt dit intenser. Voel je je negatief, dan wordt dit intenser. Bij boosheid, zal je je nog bozer voelen of als je gelukkig bent, zal je je nog gelukkiger voelen. Als je gekheid ervaart, word je nog gekker. Deze energie is erg sterk en je moet het de juiste richting geven.

Tijdens de volle maan zwellen de oceanen nog meer aan en heeft eerste hulp meer patienten. Omdat de volle maan een enorme hoeveelheid energie over de aarde giet, moet je in een rustige gemoedstoestand zijn om een ​​positief effect te ontvangen. De energie is erg krachtig, dus het is belangrijk om het te sturen met een postitive intentie. Een enorme kans voor je emotionele en spirituele groei.

Onthoud dat alles wat er in je lichaam, geest en ziel gebeurt, zal worden versterkt. De volle maan is een enorme kans voor emotionele en spirituele groei.

Data 2024

25 januari | 19:45 –  20:45 | Zoomlink
24 februari | 09:00 – 10:00 | Zoomlink
25 maart
24 april
23 mei
22 juni
21 juli
19 augustus
18 september | supermaan
17 oktober | supermaan
15 november
15 december