Ayurveda thee

 

speciaal voor jouw consitutie

Steijns House of Happiness

Vitaliteit en Welzijn

Steijns House of Happiness brengt u Steijns thee, het meest luxe theemerk dat is gecreëerd om u het beste te schenken. Onze melanges prikkelen de smaakpapillen en laten een blijvende indruk achter. De gezondheidsvoordelen in de thee zorgen voor meer vitaliteit en welzijn.

ayurveda blends speciaal voor jou

Ayurveda is een eeuwenoude holistische geneeskunde die zijn oorsprong heeft in India. Het woord “Ayurveda” is afgeleid van “Ayur” (leven) en “Veda” (kennis of wetenschap), wat zich vertaalt naar “de wetenschap van het leven”. Ayurveda richt zich op het bereiken van een evenwicht tussen lichaam, geest en ziel voor een optimale gezondheid.

vata – pita – kapha

Ieder mens is uniek en in de unieke samenstelling kent ayurveda oneindige samenstelling vanuit de 5 natuurelementen (aarde, water, vuur, lucht, ether). Daaruit vloeien 3 constituties (dosha’s) voort te weten Vata, Pita, Kapha.
In de speciale ayurveda blends kun je kiezen wat jij als unieke individu nodig hebt. Je kunt de theeen ook met elkaar mengen als dat nodig is in jouw huidige staat.

Fire melange

VATA

Fire Melange

Steijns Vata thee werkt harmoniserend, verwarmend en kalmerend. VATA-thee brengt de inwendige VATA tot rust, die vaak te leiden heeft onder stress.

Ingrediënten: + gedicht
Fire = Rooibos, kaneel, kardemom, gember, kruitnagel

Acceptance Melange

PITA

Diverse Melanges

Willpower= Pepermunt
Strength = Mix met Ginseng
Respect = Witte thee met sinaasappel
Acceptance = Chocolade met munt

Steijns Pitta melanges werken verkoelend, verfrissend. PITTA-thee reguleert de stofwisseling, de spijsvertering en de lichaamstemperatuur.

Ingrediënten + gedichten

Courage Melange

KAPHA

Courage Melange

Steijns Kapha thee brengt het lichaam in beweging. KAPHA-thee geeft extra pit, activeert initiatief nemen en herstelt en kalmeert een onzuivere huid.

Ingrediënten: + gedicht
Courage = groene thee met roze peper en rozenblaadjes