Pre natale yogalessen

NL

Moeilijkheidsgraad: *
Actief: *
Meditatief / rustgevend: ***
 
Prijs: EUR 119 voor 10 lessenkaart (6 maanden geldigheid). Je kunt de kaart ook gebruiken voor andere lessen op ons rooster. Zit je dicht op je bevalling koop dan losse lessen voor EUR 15,00
 
Prenatal yoga is een vorm van yoga speciaal voor de zwangere vrouw. In deze lessen wordt er een combinatie gemaakt van ademhalingsoefeningen, thematheorie, bewustwording en ontspanning door beweging gericht op een specifiek thema. In deze hectische maatschappij is het niet altijd gemakkelijk om stil te staan bij deze bijzondere periode met enorme veranderingen, lichamelijk en emotioneel. In deze lessen proberen we daar steeds bij stil te staan en bewustwording te creëren, zodat je kan genieten van je zwangerschap en beter voorbereid je bevalling en kraamperiode ingaat.
 

Deze yogales is bedoeld voor vrouwen die tussen 13 en 36 weken zwanger zijn.

Maak HIER een account aan en meld je aan voor je eerste les!
Of ga direct naar onze Online rooster als je al een kaart hebt.
——

Postnatale yogalessen

Een nieuw evenwicht vinden, binnen en buiten 

Je baby is gearriveerd! Een nieuw leven met dagelijkse wonderen en momenten van geluk en uitputting, misschien soms frustratie en het vinden van een nieuw evenwicht nu je baby hier is. Dit is een heel speciale en cruciale tijd, voor je baby, jezelf (en je partner). 

Vrouwen worden ongeveer 1,5 jaar na de bevalling als postnataal gedefinieerd. Dus je kunt deelnemen aan deze les wanneer je klaar bent, neem de tijd voor jezelf en wees een tijdje zonder je baby. Als je goed zorgt voo jezelf, kun je ook voor je baby zorgen. 

We zullen fysieke oefeningen doen om uw buikspieren en bekkenbodem te versterken, evenals het versterken en loslaten van spanning in uw lichaam als geheel, en pijn wegwerken die zich in uw nek, schouders en rug kan voordoen bij het dragen, voeden en slapen met uw baby.

POSTNATALE YOGA CURSUS VAN 6 WEKEN
Data:
 zondagen 3 november – zondag 8 december
Tijd: 17.00-18.15
Prijs: €90,00
Meer info & aanmelding

 

Pin It on Pinterest

Share This