Over Ons

Visie

Bij Saktiisha Yoga Academy (SYA) geloven we dat de oude leer en filosofie van yoga en Ayurveda tijdloos en toepasbaar zijn bij het creëren en behouden van gezondheid en welzijn in het leven van vandaag. Onze visie is dat mensen van over de hele wereld deel kunnen uitmaken van het SYA-community platform.  Met dit platform bieden we jou programma’s aan op basis van yoga en ayurvedische filosofieën. Eén plek voor je persoonlijke ontwikkeling!

Missie

Het is onze missie om jou te helpen genezen en om gezond en evenwichtig te blijven in het dagelijkse leven. Dit doen we door het aanbieden van diverse programma’s voor persoonlijke ontwikkeling, retraites, trainingen en workshops. Deze zijn ontworpen om je innerlijke kracht, helderheid van geest, algehele gezondheid en geluk te brengen.

 

We vertaling onze visie en missie naar de praktijk door het organiseren van trainingen, cursussen en workshops ter introductie en verdieping van de persoonlijke ontwikkeling en eigen practice. Met onze activiteiten willen we de balans tussen lichaam en geest bevorderen.  

Docenten opleiding

Onze yoga docenten opleiding is erkent is door Yoga Alliance International (YAI). Onze opleiding is op de praktijk gericht en zorgt ervoor dat je als gediplomeerd Hatha Yoga Docent aan de slag kan. Meer informatie over onze trainingen.

Yogalessen

Onze online en studiolessen zijn toegankelijk voor iedereen die een of meerdere facetten van yoga zoekt en wilt beoefenen. Met onze laagdrempelige benadering creëren we een warme en veilige plek. Zodat iedereen zich veilig en thuis kan voelen. Bekijk hier ons rooster en onze agenda of er iets tussen zit voor jou en meld je gelijk aan.

Voor meer informatie over onze trainingen, lessen en overige activiteiten kan je contact met ons opnemen via info@saktiishayoga.academy