Onze docenten

De docenten hebben ieder een andere achtergrond, waardoor er bij saktiisha volop diversiteit en yogakennis te vinden is. Samen willen jou graag inspireren om balans van lichaam en geest te vinden en te behouden. Om dit te bereiken maken wij in onze lessen gebruik van:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Meditatie
  • Ontspanning
  • Lichaamshoudingen en oefeningen

Wil jij ook graag lesgeven bij saktiisha? Stuur ons dan een e-mail! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Savitri Sattoe eigenaresse en hoofdtrainer bij Saktiisha Yoga Academy
SAVITRI

Savitri Sattoe

yoga meditatie docent ♾ mindfulness ♾ coaching ♾ persoonlijke ontwikkeling & yoga TT trainer ♾

Savitri is eigenaresse en hoofd trainer bij saktiisha yoga academy.

Ik graag mijn kennis en ervaring over aan anderen. Dit doe ik door middel van onder andere Yoga en Meditatie lessen, workshop, cursussen en de Hatha yoga docenten opleiding. Zelf beoefen ik al jarenlang Yoga en Meditatie en doe dat ik nog steeds met veel plezier en liefde. Nog steeds is er heel veel te leren. Elke keer ontdek je een nieuwe laag, een diepere betekenis van hetzelfde.
Yoga beoefenen is voor mij een middel om constant op je kern af te stemmen, van waaruit het leven een flow wordt.

Kaja Kusnirova yoga docente
KAJA

Kaja Kusnirova

yoga docent ♾ hatha flow ♾ yin ♾ restorative

Kaja raakte geïnteresseerd in yoga sinds haar eerste kennismaking met deze levenskunst in 2004 tijdens haar stage in Buenos Aires. Na haar terugkeer in Den Haag bleef ze zelfstandig oefenen en volgde ze af en toe LED-lessen. Nadat ze moeder werd (2009), onstond de behoefte om haar evenwicht te herontdekken en begon ze de mat als haar vriend voor het leven te beschouwen. Dit is het moment dat ze begon met het volgen van reguliere lessen in verschillende studio’s. Maar ook haar eigen praktijk verdiepte door het volgen van verschillende workshops in yoga, mindfulness en meditatie. Op dit punt werd ze zich bewust van de ‘niet-fysieke’ aspecten van yoga en dat versterkte haar overtuiging dat ze in de goede richting bewoog.

Met groeiende passie en nieuwsgierigheid in yoga levensstijl en filosofie, besloot ze in januari 2015 een Hatha Yoga Docentenopleiding te volgen. Dit wasvoor haar een van de beste cadeaus was die ze zichzelf ooit kon geven. In haar lessen zal ze een ruimte voor je creëren om de voordelen van ‘yoga’ buiten de fysieke aspecten te verkennen. En ook om de moeiteloze stroom van de levensenergie te ervaren door je bewustzijn van lichaam en geest te vergroten. ‘Voor mij is yoga een oneindige bron van’ tools ‘geworden om een ​​meer aanwezig, vervuld en vreugdevoller leven te leiden en ik ben dankbaar om dit met je te delen!’ Kaja is geboren en getogen in Slowakije en woont in Den Haag sinds 2002.

Karry Lochan yoga docente
KERRY

Kerry Lochan

yoga docente ♾ yin ♾ gentle hatha ♾ restorative

Pragya Bhatt yoga docente
PRAGYA

Pragya Bath

yoga docent ♾ hatha flow – alignment focussed

Pragya Bhatt begon met het beoefenen van yoga als een manier om gezondheidsproblemen te bestrijden. Deze werden  werden veroorzaakt door het zittend werk van een software-engineer. De lessen van Pragya zijn gericht op de juiste uitlijning in de asana’s en dit maakt haar lessen inzichtelijk, interessant en geschikt voor iedereen.

Pragya is ook de auteur van ‘Beyond Asanas: The Myths and Legends Behind Yogic Postures’ en is gevestigd in Bangalore, India.

Marije van Mannekes yoga docente
MARIJE

Marije van Mannekes

yoga docente ♾ hatha yoga ♾ 

Hoewel yoga voor Marije begon als een fysieke workout, ontdekte ze al snel dat haar stemming, mindset en openheid voor anderen positief
werden beïnvloed door yoga te beoefenen.

Vanuit haar interesse in oosterse filosofieën schreef ze zich in voor een Yoga Foundation cursus en ontdekte dat de yogafilosofie haar meer diepgang biedt in alles wat ze tegenkomt. Oorspronkelijk niet van plan om docent te
worden, voltooide ze de 200-urige opleiding voornamelijk uit nieuwsgierigheid en ontdekte dat haar hart bij de Hatha yogastijl ligt.

Verwonderd over haar toegenomen kracht, de energie die door het lichaam stroomt en het vermogen om deze tijdens haar practice om te
kunnen vormen, ontstond haar interesse om dit alles met anderen te delen. En zo begon ze met lesgeven.

Haar lessen zijn flowy maar zacht, gecreëerd met de bedoeling een veilige ruimte te bieden waar mensen zelfstandig hun eigen lichaam en geest kunnen verkennen. Hierbij past ze regelmatig toe wat ze tijdens haar cursus klankgenezing leerde, en brengt hiermee meditatie naar een dieper niveau. Als beoefenaar en als docent hoopt ze uiteindelijk een inspiratie voor anderen te kunnen zijn, zoals ook haar docenten haar door de jaren heen hebben
geïnspireerd.

Onze karma yogis

Onze karma yogis zetten zich belangeloos in voor saktiisha. Ze zorgen tijdens de dagen op locatie dat alles netjes en opgeruimd is, dat er thee & water klaar staat en verwelkomen iedereen. Wil jij ook graag karma yogi worden bij saktiisha? Stuur ons een email met je motivatie. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

MAXINE

Maxine van der Veer

karma yogi ♾ studio host

Op mijn 15e heb ik yoga leren kennen tijdens een wekelijkse les in de sportschool. Ik vond er eigenlijk niet zo veel aan en dacht dat yoga niets voor mij was. Jaren later, in 2018 begon ik yoga te doen als sport, ik dacht dat het spirituele aspect niets voor mij was en liet het links liggen. Verrassend genoeg was het juist het spirituele gedeelte wat me verliefd deed worden op yoga. Naast studio host bij Saktiisha ben ik kunstenaar en kunstdocent.

ZULEIKA

Zuleika Sheik

karma yogi ♾ studio host

Omdat ik niet in mijn thuisland ben, heb ik met yoga een thuis in mezelf kunnen vinden. Ik ben in 2016 bij Saktiisha gekomen, eerst als klant, nu als Karma Yogi en binnenkort als Hatha Yogaleraar. In Saktiisha heb ik een ruimte gevonden waar geest, lichaam en geest door yoga op één lijn komen, waardoor we volledig aanwezig kunnen zijn voor onszelf en voor anderen om ons heen. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in een van onze lessen.

IRIS

Iris Maillé

karma yogi ♾ studio host

Sinds 2010 ben ik afgestudeerd in Italiaanse Taal en Cultuur, een prachtige talenstudie waar ik mijn passie voor taal, cultuur, kunst en creativiteit goed tot uiting heb laten kunnen komen. Toen ik echter voor het eerst in aanraking kwam met Yin Yoga, dat was in 2012, bleek een nieuwe passie aangeboord! Vanaf 2014 woon ik in Den Haag en heb ik mij stapje voor stapje steeds meer weten toe te wijden aan het Yoga Pad, waarbij Mindfulness mij hier richting in bood.

Mijn uitdaging ligt momenteel dan ook bij het heel bewust voelen van grenzen en mogelijkheden, zowel lichamelijk als mentaal, en hiernaar handelen. Ik heb ervaring opgedaan in de TCM (Traditional Chinese Medicine) en daarbij sluiten Do-In en Yin Yoga goed aan. Hier wil ik mij dan ook verder in gaan verdiepen en specialiseren.

Sinds ik in Den Haag woon, ben ik een trouwe bezoeker van Saktiisha Yoga Studio, waar ik nu met veel voldoening en dankbaarheid als Host werk. De interactie en verbondenheid met elkaar, de ontspanning die je merkt wanneer de yogi’s uit de les komen, dat vind ik heel waardevol!

BHOLANAND

Bholanand Bholai

karma yogi  ♾ studio host

Sharing the Love for Yoga at saktiisha yoga academy