Team saktiisha

Savitri Sattoe

Savitri Sattoe

yoga meditation teacher ♾ mindfulness ♾ coaching ♾ personal development & yoga TT trainer ♾ owner & director saktiisha yoga centre

Kaja Kusnirova

Kaja Kusnirova

Kaja raakte geïnteresseerd in yoga sinds haar eerste kennismaking met deze levenskunst in 2004 tijdens haar stage in Buenos Aires. Na haar terugkeer in Den Haag bleef ze zelfstandig oefenen en volgde ze af en toe lessen. Maar nadat ze moeder werd (2009), in de behoefte om haar evenwicht te herontdekken, begon ze de mat voor het leven als haar vriend te beschouwen.

Jeanine Smit

Jeanine Smit

 Hoewel ik nog steeds van mijn Ashtanga-praktijk hou, ontdekte ik onlangs mijn zachtere kant met Yin Yoga en voel nu dat de twee stijlen zijn een perfecte mix voor mij.

Felicia van der Does

Felicia van der Does

In 2013, na af en toe een yogales te hebben gevolgd bij verschillende studio’s, volgde ik de introductiecursus yoga bij saktiisha Spaansche Hof. Ik voelde me meteen thuis in de studio. Na die cursus werd ik een vaste klant bij saktiisha. Niet lang na die periode maakte ik een carrièrewijziging en begon ik met een culinaire opleiding als veganistisch chef-kok. Sinds 2016 studiomanager bij saktiisha.

Aldona Bermudez

Aldona Bermudez

Aldona is social media manager, blogger and karma yogi at saktiisha. Ze is ook yogadocent, en begon aan haar yogareis in haar tienerjaren, toen zij versterkingsoefeningen deed om te herstellen van een enkelblessure. Ze ontdekte toen al snel dat yoga een echte schat in haar leven was, en veel meer dan ze zag. Ze werd verliefd op de beoefening en filosofie en bleef zich in 2007 verder en dieper duiken in de studie en beoefening van yoga.

Pin It on Pinterest

Share This