Maan meditaties

Iedere maand kan je deelnemen aan een nieuwe of volle maan meditatie. Ga naar ons onine lesrooster voor de planning.

Nieuwe maan meditatie – bepaal je intentie

Een nieuwe maan symboliseert een nieuw begin!

 

Tijdens deze meditatiesessie gebruik je de energie van een nieuwe maan om jouw intensies te bepalen, je doelen te bereiken of een nieuw project te starten. Je zult de zaden van je intenties planten. Neem tijdens een nieuwe maan de tijd om terug te denken aan je oude doelen en stel jezelf nieuwe. Deze magische tijd is de perfecte gelegenheid om opnieuw te beginnen.

HOE IS HET ANDERS VAN DE VOLLE MAAN:
De nieuwe maan heeft een meer ingekeerd gevoel, heeft kwaliteit van leegte of leeg gevoel, en kan daarom beangstigend zijn voor degenen die niet op hun gemaak zijn met onzekerheid. Kan je leren de leegte te vertrouwen? Het is het moment waarop het oude sterft en het nieuwe er nog niet is. Daarom is het een krachtige tijd om je gebed, wensen, verlangens naar het Universum te sturen.

KLAAR MAKEN
Het is een goed idee om wat tijd door te brengen met nadenken in de dagen voorafgaand aan de nieuwe maan. Het is niet altijd eenvoudig om precies te weten wat het is dat je in je leven wilt manisfesteren. Een deel van de voorbereiding op de nieuwe maan is ervoor zorgen dat u duidelijk bent over je intenties. Soms is het een kwaliteit die je wilt cultiveren, zoals vergeving, moed – andere keren is het een specifieker verzoek, zoals een doel op het werk of in je leven.

Volle maan meditatie – benut de energie

De volle maan is een tijd van positieve kansen.

Een volle maan meditatie om de energie te benutten en te gebruiken voor persoonlijke groei.

De energie van de volle maan intensiveert de toestand waarin je je bevindt. Als je je positief voelt, wordt dit intenser. Als je je negatief voelt, wordt dit intenser. Als je boos bent, zal je je nog bozer voelen of als je gelukkig bent, zal je je nog gelukkiger voelen. Als je gekheid ervaart, word je nog gekker. Deze energie is erg sterk en je moet het de juiste richting geven.

Tijdens de volle maan zwellen de oceanen nog meer aan en heeft eerste hulp meer patienten. Omdat de volle maan een enorme hoeveelheid energie over de aarde giet, moet je in een rustige gemoedstoestand zijn om een ​​positief effect te ontvangen. De energie is erg krachtig, dus het is belangrijk om het te sturen met een postitive intentie. Een enorme kans voor je emotionele en spirituele groei.

Onthoud dat alles wat er in je lichaam, geest en ziel gebeurt, zal worden versterkt. De volle maan is een enorme kans voor emotionele en spirituele groei.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Welcome to saktiisha!

Want to stay up to date on all our activities? Read more about our studio? Get inspired and motivated for yoga?

 

Sign up for our monthly newsletter. 

 

Saktiisha team

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This