ABOUT RUBEN:

Ruben Bholai, geboren in Suriname en getogen in Den Haag, heeft een enorme passie voor het leven en alles wat het leven mooi maakt. Zowel innerlijk, als uiterlijk. Hij leeft als een vegetarische Bourgondiër.
 
Ik ben in 1985 afgestudeerd aan de kappersacademie en begon in 1986 mijn passie vorm te geven. Na ervaring te hebben opgedaan bij diverse zaken, ben ik vervolgens mijn eigen hippe kapsalon begonnen in Delft.
 
Ruben heeft passie voor het leven en dat zie je in zijn creaties. Hij geeft je tijdens je bezoek meer dan een fris kapsel. 
 
Het nieuwe concept ‘de Zen-kapper’ is ontstaan mede door mijn eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Behalve een mooi geknipt kapsel, krijg je bij mij de zen-experience. De nodige raad en advies kun je krijgen op aanvraag. Een counseling terwijl je geknipt word.
 
Als klant krijg je de ruimte om helemaal thuis te komen bij jezelf.
Na een heerlijke Japanse hoofdmassage, krijg je de gekozen behandeling. Ruben geeft ook uitgebreid advies wat passend is voor je haar.
In ‘Rubens Zen Kapper’ kom je helemaal tot rust en word je behandeld met puur natuurlijke producten. Voor vegans, zijn er ook vegan kleuringen mogelijk.
 
Saktiisha yoga centre is een prachtige plek om zowel  uiterlijke , als innerlijke schoonheid te creëeren. 
Deze samenwerking is ontstaan sinds ik mijn geliefde Savitri Sattoe, eigenaresse van saktiisha yoga centre, in mijn leven heb.