Rabia Mohan

Rabia Mohan

Rabia is sinds 2014 een bevlogen yogini, die in 2017 haar SYTT300 heeft afgerond. Rabia geeft meditatieve gentle hatha lessen die tot doel hebben de Santosha (tevredenheid/innerlijk geluk) bij de deelnemers te vergroten.

Het is haar dharma om yoga over te brengen vanuit het hart zodat het aankomt bij de ander. Daarnaast heeft zij een grote passie voor schoonheid en zet zij zich als oprichter van Indischa Flower in om innerlijke schoonheid een plek te geven naast uiterlijke schoonheid.

Rabia is op een missie om het schoonheidsideaal van deze tijdgeest naar een hoger niveau te tillen, door zowel mannen als vrouwen en vooral jongeren te laten zien dat een eigen identiteit verder gaat dan hoe je eruit ziet. Met haar werk hoopt zij zoveel mogelijk mensen te bereiken om anders naar zichzelf te kijken en een revolutie van inner beauty in beweging te brengen. Want harmonie in diversiteit maakt het leven vrolijker, kleurrijker en levendiger.
Hiermee wil zij haar bijdrage leveren om de wereld een klein stukje mooier maken!

Rabia is meermalig onderscheiden onderneemster als Ayurvedisch estheticienne met haar bedrijf Indischa Flower, werd opgeleid in Kerala, Zuid-India.