Chandra Maan

Chandra Maan
Chandra Maan, Allround Yogadocente & Eigenaresse Moonskin Perfect Fit Yoga Wear.
Sinds jaren 80 ben ik bezig met yoga. Eerst als leerling en vrij snel als docente, overigens zonder diploma. Toen waren er niet veel opleidings-instituten die ik vond passen bij mij. Na lang zoeken en speuren kwam ik uit op Osmose in Den Haag. Hier heb ik een 4-jarige Allround Yogadocenten Opleiding gedaan. Gaande weg zag ik (naast Hatha yoga) de opkomst van velerlei Yogavormen die ik super interessant vond. Ik heb me jaarlijks bijgeschoold d.m.v. opleidingen/workshops in o.a., Power-, Ashtanga-, Ouderen-, Zwangerschaps-, Kinder-, Sivananda-, Iyengar- en Mindfulness yoga en Pilates. Binnenkort wil ik me verdiepen in de Yin yoga. Dit lijkt me een goede aanvulling op de Yogavormen (hatha, power, mindfulness, dynamic en sivananda yoga) Van nature ben ik een actief persoon, en yoga brengt stabiliteit en balans in mijn leven. Door het fysieke te combineren met het geestelijke (de stilte in jezelf) ben Ik in balans. Yoga is balans voor mij! Mijn levensmoto is; Leef en laat leven, in de simpelste weg. Maak het leuk voor jezelf. Mijn lessen zijn ‘down to earth’. Graag breng ik over dat we goed zijn zoals we zijn, met ons eigen beperkingen. In mijn lessen probeer ik mensen mee te geven zich niet te laten afleiden door de hectiek en de diversiteit in het dagelijks leven. Diversiteit die het leven onnodig complex maakt. Naast het lesgeven heb ik leerlingen begeleid en hen zien groeien tot volwaardige Yogadocenten. Ik geniet ervan te zien dat deze docenten genieten van wat zij doen.
Sinds eind 2016 ben ik gestart met een webshop voor yoga/sport en vrije tijd kleding lijn.
Moonskin betekent voor mij een persoonlijke ode aan de yoga en in het bijzonder aan mijn overleden man Matz Maan, aan wie ik veel te danken heb.Waar ook ter wereld ik met Matz woonde en werkte, ik raakte altijd weer gefascineerd door de lokale yogakleding. Ik heb talloze modellen gezien en verschillende stoffen gevoeld in mijn zoektocht naar de perfecte fit. Gekscherend, maar met een wederzijdse liefde voor sport en yoga, noemden Matz en ik dit ons ‘Maan-projectje’. Op die momenten niet realiserend dat dit project mij uiteindelijk zou leiden naar Moonskin. Een passievol en uit ervaring en eigen behoefte geboren merk, voor perfect zittende yoga-en sporttops. Nu presenteer ik Moonskin met grote trots aan de wereld. Als eerbetoon aan Matz die veel gaf om comfort, om vrienden, om het echte leven zonder opsmuk. Wij waren dé perfect fit.
Al deze waarden zijn verenigd in mijn yogatops. Een perfecte fit en een comfortabel gevoel, anywhere, anyhow. Een gevoel dat ik graag doorgeef aan jou!Embrace and Enjoy. www.moonskin.nl