Over saktiisha

Sharing the love for yoga kopie

Saktiisha is een yogaschool gevestigd in de statige Javastraat 12, Den Haag. Onze studio is toegankelijk voor iedereen die een of meerdere facetten van yoga zoekt en wilt beoefenen.

De school heeft een inspirerende en ontspannen sfeer, waar je vooral jezelf kunt zijn. Waar je je thuis kunt voelen. 
Saktiisha opereeert via eeuwenoude en moderne kennis en ervaring van yoga en meditatie, om verbinding en balans van “body, mind & spirit” te ervaren en behouden. Jezelf zijn en je algehele gezondheid staan centraal.

Saktiisha zit in een prachtig oud monumentaal pand aan de Javastraat 12, waar we ruimte hebben voor iedereen. Met 3 tot 4 yogazalen, aanbod aan  massages en coaching kunnen wij velen een thuis bieden. In de zomer kun je heerlijk genieten van yoga in de tuin of op onze terras. Ons aanbod varieert van lessen, workshops en cursussen tot gecertificeerde opleidingen. Allemaal om aan de verschillende behoeften te voldoen van de klanten.

De docenten delen graag hun kennis, ervaring en liefde voor yoga met jou!
Yoga is meer dan alleen de fysieke houdingen. Of je nu beginner bent, al wat langer aan yoga doet, jong bent of oud… we hebben voor iedereen een passende les.
Saktiisha wordt gerund met liefde, passie en vanuit authentieke yoga leringen.
Wij willen yoga toegankelijk maken en houden voor iedereen.

De naam ‘saktiisha’ bestaat uit sakti en isha. sakti is the vrouwelijke energie (yin) en isha is de mannelijke principe (yang). Ook wel Sakti en Shiva, Purusha en Prakriti. saktiisha is het symbool voor heelheid en ultieme verbinding van materie en bewustzijn in onszelf. Middels onze programma’s willen wij stimuleren en inspireren deze verbinding te vinden en van daaruit te gaan leven.