Over saktiisha

Introductie video saktiisha

Voor een impressie van onze lessen, docenten en yogis….

Saktiisha is een yogaschool gevestigd in de statige Javastraat 12, Den Haag. Onze studio is toegankelijk voor iedereen die een of meerdere facetten van yoga zoekt en wilt beoefenen.

De school heeft een inspirerende en ontspannen sfeer, waar je vooral jezelf kunt zijn. Waar je je thuis kunt voelen.
Saktiisha opereeert via eeuwenoude en moderne kennis en ervaring van yoga en meditatie, om verbinding en balans van “body, mind & spirit” te ervaren en behouden. Jezelf zijn en je algehele gezondheid staan centraal.

Over de docenten

De docenten hebben ieder een andere achtergrond, waardoor er bij saktiisha volop diversiteit en yogakennis te vinden is. Allen willen zij graag jou inspireren om balans van lichaam en geest te vinden en te behouden. Om dit te bereiken maken wij in onze lessen gebruik van:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Meditatie
  • Ontspanning
  • Lichaamshoudingen en oefeningen

Wil jij ook graag lesgeven bij saktiisha in het centrum van Den Haag? Stuur ons dan een e-mail! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Savitri Sattoe

Savitri Sattoe

yoga meditation teacher ♾ mindfulness ♾ coaching ♾ personal development & yoga TT trainer ♾

Savitri is eigenaresse saktiisha yoga centre.

Door middel van o.a. Yoga en Meditatie lessen, workshop, cursussen en de Hatha yoga docenten opleiding draag ik graag mijn kennis en ervaring over aan anderen. Zelf beoefend ze al jarenlang Yoga en Meditatie en doe dat nog steeds met veel plezier en liefde. Nog steeds is er heel veel te leren. Elke keer ontdek je een nieuwe laag, een diepere betekenis van hetzelfde.
Yoga beoefenen is voor haar is een middel om constant op je kern af te stemmen, van waaruit het leven een flow wordt.

Femke Zeeman

Femke Zeeman

Ik kwam voor het eerst in contact met yoga via mijn fysiotherapeut toen ik aan het herstellen was van een wervelkolomfractuur in 2007. Ik bleef bikram yoga twee jaar oefenen. Hoewel ik de helende effecten van yoga ervoer, begon ik iets in mijn training te missen. In 2010 ontdekte ik op Ibiza hatha yoga, yin yoga & meditatie.

Sanne Groeneboer

Sanne Groeneboer

Tijdens mijn studie Sociology of the Arts heb ik deelgenomen aan een minor, ‘Finding your source’ waarin ik voor het eerst yoga beoefende, onder andere zoals meditatie en Tai Chi. Na deze ervaring begon ik verschillende soorten yoga te verkennen, die figuurlijk gezien mijn ogen opende.

Joke Vredeveld

Joke Vredeveld

Mijn kennismaking met yoga is ongeveer 20 jaar geleden begonnen. Vanaf het begin vond ik het bijzonder om te ervaren wat yoga met je doet.

Maneesha de Gier

Maneesha de Gier

Vanuit een jarenlange achtergrond in healing, meditatie, TaiChi en Quigong staat Maneesha sinds 2007 op de yogamat. Dat voelde meteen als thuiskomen en een herkenning van Yoga als haar way of life.

Marlies de Koning

Marlies de Koning

Na een ontmoeting met James van Weeren en Gina de Bruin ben ik bij hen de 4-jarige opleiding tot DofNa coach gaan doen. Deze opleidingen zijn de initiatie van het energetische, emotionele en spirituele werk dat ik nu doe.

Riim van den Berg

Riim van den Berg

Asana and Anatomy

Ik bied je yoga, meditatie en holistische gezondheidscoaching. Vreugdevol deel ik mijn passie en vreugde voor hatha yoga en meditatie.

 

 

Kerry Lochan

Kerry Lochan

Yoga teacher

Desi Petrova

Desi Petrova

Yoga teacher

Edwin Johannes

Edwin Johannes

Mijn eerste ontmoeting met yoga was in 2001 in Pushkar, een stad in India. 

Carla van Dijk

Carla van Dijk

Ayurveda Practitioner,  voeding & leefstijl.  Opleidingscoördinator van HBO opleiding EISRA (voor Ayurveda en Ayuryoga) 2012 – heden.  Bestuurslid beroepsvereniging ANVAG (Nederlandse Vereniging Voor Ayurveda Geneeskunde) Accreditatie van leden, na- en bijscholing en Visitatie, Ayuryoga.
Aldona Bermudez

Aldona Bermudez

Aldona is social media manager, blogger en karma yogi bij saktiisha. She is also a yoga teacher, having at first begun her yoga journey in her teenage years, practising strengthening exercises to recover from an ankle injury. She then soon learnt that yoga was a real treasure in her life, and much more than met the eye.

Felicia van der Does

Felicia van der Does

Na diverse yoga studio's , ben ik in 2013 bij saktiisha terecht gekomen, een yoga studio waar ik me gelijk thuis voelde. De huiselijke sfeer en persoonlijke benadering spraken mij erg aan. Yoga pas ik toe in het dagelijkse leven en biedt mij ontspanning en inzicht.  Sinds 2016 ben ik ook zakelijk betrokken bij saktiisha, eerst als office manager en nu als studio manager.

Uta Bisseswar

Uta Bisseswar

Welke inzichten en ervaringen ik tot nu toe op het pad van Yoga heb gekregen, deel ik op dit moment als senior docent binnen de Himalaya-traditie, voornamelijk in hun lerarenopleiding in Nederland en voor het Ayurvedische studie-instituut EISRA in zijn programma om een ​​AYURYOGA leraar en therapeut te worden.

Asameé Szczupak

Asameé Szczupak

Ik geef klankmassages, chakra behandelingen met de stemvorken en organiseer klankbad sessies.

Sherita Paltan

Sherita Paltan

Als kind vroeg ik me altijd af waarom mensen zichzelf en hun dierbaren pijn deden. Deze vraag begon een levenslange reis om mezelf te genezen. Het leidde me tot yoga, psychotherapie en oude geneeswijzen. Critical Alignment brengt de westerse psychologie in in het oosterse yoga.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Online classes till april 6th

Due to the national policy on Corona virus (Covid-19), saktiisha your home of yoga will be bringing yoga to your home, so you can join our classes wherever you are.

Our team of teachers will be offering our classes online, real-time as of MARCH 17th. All yoga classes will be adjusted to a one-hour duration. You can register for the classes through our website as usual. The studio itself is closed until April 6th. Let us all embrace this time to remain peaceful, journey inwards, and keep practising yoga.

With love 💕, Saktiisha team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This