Over saktiisha

Introductie video saktiisha

Voor een impressie van onze lessen, docenten en yogis….

Saktiisha is een yogaschool gevestigd in de statige Javastraat 12, Den Haag. Onze studio is toegankelijk voor iedereen die een of meerdere facetten van yoga zoekt en wilt beoefenen.

De school heeft een inspirerende en ontspannen sfeer, waar je vooral jezelf kunt zijn. Waar je je thuis kunt voelen.
Saktiisha opereeert via eeuwenoude en moderne kennis en ervaring van yoga en meditatie, om verbinding en balans van “body, mind & spirit” te ervaren en behouden. Jezelf zijn en je algehele gezondheid staan centraal.

Over de docenten

De docenten hebben ieder een andere achtergrond, waardoor er bij saktiisha volop diversiteit en yogakennis te vinden is. Allen willen zij graag jou inspireren om balans van lichaam en geest te vinden en te behouden. Om dit te bereiken maken wij in onze lessen gebruik van:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Meditatie
  • Ontspanning
  • Lichaamshoudingen en oefeningen

Wil jij ook graag lesgeven bij saktiisha in het centrum van Den Haag? Stuur ons dan een e-mail! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Savitri Sattoe

Savitri Sattoe

yoga meditation teacher ♾ mindfulness ♾ coaching ♾ personal development & yoga TT trainer ♾

Savitri is eigenaresse saktiisha yoga centre.

Door middel van o.a. Yoga en Meditatie lessen, workshop, cursussen en de Hatha yoga docenten opleiding draag ik graag mijn kennis en ervaring over aan anderen. Zelf beoefend ze al jarenlang Yoga en Meditatie en doe dat nog steeds met veel plezier en liefde. Nog steeds is er heel veel te leren. Elke keer ontdek je een nieuwe laag, een diepere betekenis van hetzelfde.
Yoga beoefenen is voor haar is een middel om constant op je kern af te stemmen, van waaruit het leven een flow wordt.

Femke Zeeman

Femke Zeeman

Ik kwam voor het eerst in contact met yoga via mijn fysiotherapeut toen ik aan het herstellen was van een wervelkolomfractuur in 2007. Ik bleef bikram yoga twee jaar oefenen. Hoewel ik de helende effecten van yoga ervoer, begon ik iets in mijn training te missen. In 2010 ontdekte ik op Ibiza hatha yoga, yin yoga & meditatie.

Sanne Groeneboer

Sanne Groeneboer

Tijdens mijn studie Sociology of the Arts heb ik deelgenomen aan een minor, ‘Finding your source’ waarin ik voor het eerst yoga beoefende, onder andere zoals meditatie en Tai Chi. Na deze ervaring begon ik verschillende soorten yoga te verkennen, die figuurlijk gezien mijn ogen opende.

Joke Vredeveld

Joke Vredeveld

Mijn kennismaking met yoga is ongeveer 20 jaar geleden begonnen. Vanaf het begin vond ik het bijzonder om te ervaren wat yoga met je doet.

Ananda Bogers

Ananda Bogers

Tijdens mijn studie Sociology of the Arts heb ik deelgenomen aan een minor, ‘Finding your source’ waarin ik voor het eerst yoga beoefende, onder andere zoals meditatie en Tai Chi. Na deze ervaring begon ik verschillende soorten yoga te verkennen, die figuurlijk gezien mijn ogen opende.

Marlies de Koning

Marlies de Koning

Na een ontmoeting met James van Weeren en Gina de Bruin ben ik bij hen de 4-jarige opleiding tot DofNa coach gaan doen. Deze opleidingen zijn de initiatie van het energetische, emotionele en spirituele werk dat ik nu doe.

Fi de Wit

Fi de Wit

Geboren en getogen in Den Haag Fi is een fanatiek Yogi, Danseres and Kunstenaar. Al reizende over de wereld heeft Fi haar kennis opgedaan en opleiding gevolgd in California, India, Singapore, UK, Bali, Caribbean.

Jeanine Smit

Jeanine Smit

 Hoewel ik nog steeds van mijn Ashtanga-praktijk hou, ontdekte ik onlangs mijn zachtere kant met Yin Yoga en voel nu dat de twee stijlen zijn een perfecte mix voor mij.

Maneesha de Gier

Maneesha de Gier

Vanuit een jarenlange achtergrond in healing, meditatie, TaiChi en Quigong staat Maneesha sinds 2007 op de yogamat. Dat voelde meteen als thuiskomen en een herkenning van Yoga als haar way of life.

Edwin Johannes

Edwin Johannes

Mijn eerste ontmoeting met yoga was in 2001 in Pushkar, een stad in India. 

Barbara Schuiling

Barbara Schuiling

In 2007 rondde ik mijn eerste meditatie cursus af. Toendertijd om meer mentale discipline te krijgen. Het bleek zo goed voor me dat ik de practice altijd heb onderhouden en dat is alleen maar gegroeid.

Riim van den Berg

Riim van den Berg

Ik bied je yoga, meditatie en holistische gezondheidscoaching. Vreugdevol mijn passie en vreugde delen voor hatha yoga en meditatie.

Iris Visser

Iris Visser

In 2004 begon ik met yoga, toen ik 18 was, uit nieuwsgierigheid naar deze (destijds) relatief nieuwe trend in Nederland. Al snel besefte ik dat yoga het antwoord was op mijn terugkerende rugpijn, die ik niet eens kon reguleren met jaren fysiotherapie sinds ik een kind was.

 

Uta Bisseswar

Uta Bisseswar

Welke inzichten en ervaringen ik tot nu toe op het pad van Yoga heb gekregen, deel ik op dit moment als senior docent binnen de Himalaya-traditie, voornamelijk in hun lerarenopleiding in Nederland en voor het Ayurvedische studie-instituut EISRA in zijn programma om een ​​AYURYOGA leraar en therapeut te worden.

Asameé Szczupak

Asameé Szczupak

Ik geef klankmassages, chakra behandelingen met de stemvorken en organiseer klankbad sessies.

Cherylla Ganpatsingh

Cherylla Ganpatsingh

Een yogales geven of ondergaan is voor mij zoveel meer dan houdingen achter elkaar doen. Het is een ervaring, een ontdekkingsreis en een avontuur. Kom je mee op reis?

Jennifer Orlando

Jennifer Orlando

Jen is onlangs vanuit New York overgeplaatst naar Den Haag en heeft de afgelopen negen jaar yoga geleerd en gebruikt als een hulpmiddel om te bloeien in een snelle wereld. Met 400 uur training in verschillende stijlen zijn haar lessen dynamisch en combineren ze meditatie en beweging voor een zelfreflecterende oefening.

Carla van Dijk

Carla van Dijk

Ayurveda Practitioner,  voeding & leefstijl.  Opleidingscoördinator van HBO opleiding EISRA (voor Ayurveda en Ayuryoga) 2012 – heden.  Bestuurslid beroepsvereniging ANVAG (Nederlandse Vereniging Voor Ayurveda Geneeskunde) Accreditatie van leden, na- en bijscholing en Visitatie, Ayuryoga.
Neema Laad

Neema Laad

Teacher at saktiisha yoga centre

Ruchika Handa

Ruchika Handa

Yoga teacher

Desi Petrova

Desi Petrova

Yoga teacher

Kerry Lochan

Kerry Lochan

Yoga teacher

Jane Saman

Jane Saman

Yoga teacher

Felicia van der Does

Felicia van der Does

In 2013, na af en toe een yogales te hebben gevolgd bij verschillende studio’s, volgde ik de introductiecursus yoga bij saktiisha Spaansche Hof. Ik voelde me meteen thuis in de studio. 

Kaja Kusnirova

Kaja Kusnirova

Kaja raakte geïnteresseerd in yoga sinds haar eerste kennismaking met deze levenskunst in 2004 tijdens haar stage in Buenos Aires. Na haar terugkeer in Den Haag ging ze verder met haar eigen lessen en volgde ze af en toe geleide lessen.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest

Share This