saktiisha is voor mij een plek om tot rust te komen. De studio straalt kalmte en sereniteit uit waardoor ik hier erg graag kom. Door het volgen van de yogalessen kan ik even alle drukte van de stad en het dagelijks leven achter me laten en me volledig richten op het moment, de ontspanning en stil staan bij mijzelf. Elke dag is er wel een passende les bij een van de vriendelijke en professionele docenten. Ik kan iedereen van harte aanraden om eens aan een les deel te nemen en zelf de sfeer van deze fijne plek te ervaren.

Saktiisha icon

Annejet Groeneboer

Via een goede vriendin ben ik in aanraking gekomen met yoga en wist ik dat ik hiermee verder wilde gaan. Via yoga kan ik me volledig richten op mezelf en alle andere zaken op dat moment parkeren. Even helemaal tot rust komen en de batterij weer opladen. Ik ben op zoek gegaan naar yogastudio’s in Den Haag, die in ieder geval meerdere vormen van yoga geven. Dat  vind ik belangrijk, omdat je zo een goede balans krijgt tussen actieve en passieve houdingen die afhankelijk  van het type yoga worden gegeven. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kijken welke type yoga bij jou  past!

Eén van de studio’s die daardoor op mijn lijstje kwam, is ‘saktiisha’ en na een 3-lessenkaart te hebben  genomen wist ik dat dit de juiste studio voor mij was. De docenten zijn vakkundig en helpen ze je daar waar nodig door  oefeningen op jouw niveau aan te passen. Daarbij staan ze altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook na de les is het heerlijk toeven in de algemene ruimte om over de les na te praten of gewoon even voor een praatje. Door al deze zaken is ‘saktiisha’ voor mij de ideale studio en maakt het een belangrijk deel uit van mijn dagelijks leven!

Saktiisha icon

Jeroen Schubert

In the heart of the busy city of the Hague, there is this hidden island of peace and calm. The instant I first entered the building of saktiisha yoga centre, I was completely charmed. Once you start walking up those old, wooden stairs, of the Spaanse Hof, all you can do is leave your worries behind.

saktiisha studio is situated in the attic, a space that already has a character of its own. From there you can mildly hear the city sounds, while all you can see of the outside world, is the sky. And, if the weather treats us well, there’s even a roof terrace for an outdoor practice. saktiisha is the best location for practicing yoga in the city!

From relaxation to active workout, from pregnancy yoga to yoga with your child, from meditation and mantra chanting to movie nights, there are various events, courses and workshops organized, and even charity classes for community! People of any age or gender can find something suitable here.
All you need is some comfy clothes, as there are yoga mats and all kinds of props available for free during classes.

From beginner courses to advanced practices, saktiisha offers anyone a space to grow.
saktiisha is open 7 days a week, with classes scheduled throughout the day, and all of that for very friendly prices!

Saktiisha icon

Nanda Milbreta

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Welcome to saktiisha!

Want to stay up to date on all our activities? Read more about our studio? Get inspired and motivated for yoga?

 

Sign up for our monthly newsletter. 

 

Saktiisha team

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This