Klanten Ervaringen

AGR_0425a-small

saktiisha is voor mij een plek om tot rust te komen. De studio straalt kalmte en sereniteit uit waardoor ik hier erg graag kom. Door het volgen van de yogalessen kan ik even alle drukte van de stad en het dagelijks leven achter me laten en me volledig richten op het moment, de ontspanning en stil staan bij mijzelf. Elke dag is er wel een passende les bij een van de vriendelijke en professionele docenten. Ik kan iedereen van harte aanraden om eens aan een les deel te nemen en zelf de sfeer van deze fijne plek te ervaren.

Annejet Groeneboer

JSC_0502ab-small

Via een goede vriendin ben ik in aanraking gekomen met yoga en wist ik dat ik hiermee verder wilde gaan. Via yoga kan ik me volledig richten op mezelf en alle andere zaken op dat moment parkeren. Even helemaal tot rust komen en de batterij weer opladen. Ik ben op zoek gegaan naar yogastudio’s in Den Haag, die in ieder geval meerdere vormen van yoga geven. Dat  vind ik belangrijk, omdat je zo een goede balans krijgt tussen actieve en passieve houdingen die afhankelijk  van het type yoga worden gegeven. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kijken welke type yoga bij jou  past! Eén van de studio’s die daardoor op mijn lijstje kwam, is ‘saktiisha’ en na een 3-lessenkaart te hebben  genomen wist ik dat dit de juiste studio voor mij was. Naast het feit dat het een mooi gebouw is met een  geweldig dakterras in het Spaanse hof, zijn de docenten vakkundig en helpen ze je daar waar nodig door  oefeningen op jouw niveau aan te passen. Daarbij staan ze altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook na de les is het heerlijk toeven in de algemene ruimte om over de les na te praten of gewoon even voor een praatje. Door al deze zaken is ‘saktiisha’ voor mij de ideale studio en maakt het een belangrijk deel uit van mijn dagelijks leven!

Jeroen Schubert

Nanda


"In het hart van de drukke stad Den Haag ligt dit verborgen eiland van vrede en kalmte. Op het moment dat ik voor het eerst het gebouw van saktiisha yogacentrum binnenkwam, was ik helemaal gecharmeerd.

Van ontspanning tot actieve training, van zwangerschapsyoga tot yoga met je kind, van meditatie en mantra zingen tot filmavonden, er worden verschillende evenementen, cursussen en workshops georganiseerd, en zelfs liefdadigheidslessen voor de gemeenschap! Mensen van elke leeftijd of geslacht kunnen hier iets geschikts vinden.Het enige dat je nodig hebt is wat comfortabele kleding, want er zijn yogamatten en allerlei rekwisieten gratis beschikbaar tijdens de lessen.

Van beginnerscursussen tot geavanceerde oefeningen, saktiisha biedt iedereen de ruimte om te groeien.

saktiisha is 7 dagen per week geopend, met lessen gedurende de dag, en dat alles voor zeer vriendelijke prijzen!"

Nanda Milbreta

Een aantal maanden terug zat ik in een behoorlijke dip en kreeg ik de tip om me eens te verdiepen in mindfulness. Ik ben namelijk een enorme perfectionist die graag de touwtjes strak in handen heeft en ben daardoor vaak erg streng voor mezelf. Met deze houding heb ik mezelf behoorlijk vast weten te draaien. Mindfulness leert je onder andere mild te zijn voor jezelf en dat leek me in mijn geval wel gunstig. Via via kwam ik terecht bij saktiisha waar onder andere mindfulness yoga aangeboden wordt. De nuchtere Drent in mij stond er eerst wat sceptisch tegenover (“als het maar niet te zweverig is”), maar al in de eerste les merkte ik dat er ‘iets’ gebeurde. Ik slingerde van de ene emotie naar de andere. Best spannend en vermoeiend, maar ook reden genoeg om door te zetten. Bij mindfulness yoga is de combinatie lichaam en geest belangrijk: de yoga-oefeningen maken niet alleen je lijf soepeler, ze helpen ook om je energie (weer) te laten stromen. Daarnaast is er veel aandacht voor meditatie- en ontspanningstechnieken. Ik heb nu zo’n 15 lessen gevolgd en merk al een behoorlijk verschil. Ik heb meer rust in mijn hoofd en ben me veel bewuster van mijn lijf. Ik heb zelfs zo de yogasmaak te pakken dat ik naast de relatief rustige mindfulness yoga-lessen nu ook intensievere yogalessen volg. Yoga zorgt ervoor dat ik beter in balans ben en beter om kan gaan met pieken én dalen. En dat je er een stuk soepeler van wordt is helemaal mooi meegenomen!

Natasja Oosterloo – Ik heb meer rust in mijn hoofd

Wat is het heerlijk om iedere week het drukke leven van alledag achter mij te laten, op het moment dat ik bij [saktiisha] naar binnen stap. In een oase van rust kom ik tijdens de lessen, onder begeleiding van zeer professionele docenten die toegewijd en ieder op hun persoonlijke wijze de les verzorgen, altijd weer helemaal tot mijzelf. Opgeladen, vol kracht en positieve energie kan ik na anderhalf uur weer de hele wereld aan!

Pauline Tiedema – Oase van rust 

Toevallig liep ik afgelopen winter langs het pand van saktiisha. Uit nieuwsgierigheid een yogales genomen en nu, een aantal maanden later, wil ik niet meer zonder. Voor mij is het een welkome aanvulling in mijn leven. Ik merk hoe waardevol het voor mij is om even uit de ‘ratrace’ te stappen en aandacht aan mijzelf te besteden. Naast het fysieke aspect van yoga, leer ik veel over mijzelf en mijn lichaam. Deze bewustwording brengt mij ook buiten de yogalessen veel goeds. Het fijne aan [saktiisha] is de diversiteit aan lessen die er aangeboden worden. Je hebt de kans om elke yoga soort uit te proberen, te zoeken naar die ene vorm die het beste bij je past of meerdere vormen tegelijk te blijven volgen. De studio is ruim en heeft een prettige uitstraling. De docenten ervaar ik als mensen met passie. Daarbij is er oprechte interesse en aandacht voor de leerlingen. [saktiisha] is toegankelijk, zeker ook voor mensen die nog niet eerder met yoga in aanraking zijn geweest. Voor mensen die kennis of verdieping zoeken in bijvoorbeeld meditatie: ook hier worden regelmatig workshops in gegeven! Kortom, [saktiisha] is een goede aanwinst voor het Centrum van Den Haag.

Naomi, 29 jaar – Naast het fysieke aspect van yoga, leer ik veel over mijzelf en mijn lichaam.

 

Via de Groupon-actie kwam ik begin dit jaar bij [saktiisha] terecht. Een mooie, vriendelijke studio in het centrum van Den Haag. Je kunt hier verschillende soorten lessen uitproberen, zodat je een goede keuze kunt maken welke yogavorm en les het beste bij je past. De sfeer is ontspannen en doordat de groep niet te groot is, is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Voor mij is yoga mijn wekelijkse moment van rust en ontspanning in alle hectiek. Even niet met mijn hoofd bezig zijn, terugkeren naar mijn lichaam, even voelen hoe het met me gaat. De opbouw van de les maakt dat ik me zowel fysiek als mentaal kan opladen. Het bevalt me uitstekend. Dat is dan ook de reden dat ik direct een half jaar abonnement heb afgesloten. Op de website kun je eenvoudig het rooster inzien en je lessen reserveren of wijzigen wat erg handig is.

Saskia Verschelling – Rust en onstpanning in alle hectiek

Mooie locatie, heerlijke meditatieles gehad. Ik kom hier graag vaker!

Hele fijne les, goede balans tussen ontspanning en inspanning en zeer fijne teachers

I had a great experience during this yoda class. Very nice relaxation after hard day at work. I would recomend to people that want to take off stress and remove tention from their muscles.

Fijne les en een hele kundige docente. Ik ben zelf wat ervarener en de les had voor mij iets pittiger gemogen. Erg fijn dat je de les kan afsluiten met een lekker kopje thee.

Heerlijke les,fijne locatie. Aanrader!!

Ik heb hier nu al meerdere yin lessen gevolgd, heerlijk! Fijne docenten en ruimte, en een goede energie. Ik ben heel blij saktiisha te hebben ontdekt.

Great teacher and the center is beautiful! <3

We waren met 4 personen, waardoor we veel persoonlijke aandacht en hulp kregen bij de oefeningen.. Vriendelijk personeel en in de zomer geven ze ook lessen op het dakterras. Zeker een aanrader!

Bijzondere les. Mooie locatie!

Fijne docente, ik ben alleen haar naam vergeten. Heel fijn om de dag te beginnen met ademen, fire breath! Ik ben de hele dag energiek geweest.