Workshop Introductie tot Yoga

Datum: woensdag 13 november
Tijd 18.00 - 21.00
Prijs:   € 50,00 (incl 3 lessen naar keuze)
Locatie:  saktiisha yoga centre


Als yoga nieuw voor je is dan is dit een mooie manier om een goede basis mee te krijgen. Voor diegenen die al wat langer yoga doen is het een manier om weer terug te gaan naar de basis en meer te weten over de achtergrond van yoga. Op deze manier leren wij onze nieuwe en bestaande yogis kennen en kunnen we goed inspelen op hun behoeftes. We vinden het verder belangrijk dat yoga op een goede manier wordt beoefent en dat je in ieder geval een goede basis meekrijgt voordat je begint met onze reguliere lessen.
Introductie tot yoga: workshop

Deze workshop is om je te introduceren tot yoga “wat is yoga?”. Yoga is voor iedereen maar ieder lichaam is anders en iedereen bevindt zich in een andere persoonlijke situatie waardoor de keuze in vorm van yoga veel kan bijdragen zowel positief als negatief. Nieuwe yogis in de studio raden wij aan om deze workshop te volgen maar ook voor onze bestaande yogis is dit een prachtige manier om wat meer te leren over de achtergrond van yoga en hoe het nu in hun leven in te passen is. De workshops worden iedere maand aangeboden.

Waarom doen we dit?

Als yoga nieuw voor je is dan is dit een mooie manier om een goede basis mee te krijgen. Voor diegenen die al wat langer yoga doen is het een manier om weer terug te gaan naar de basis en meer te weten over de achtergrond van yoga. Op deze manier leren wij onze nieuwe en bestaande yogis kennen en kunnen we goed inspelen op hun behoeftes. We vinden het verder belangrijk dat yoga op een goede manier wordt beoefent en dat je in ieder geval een goede basis meekrijgt voordat je begint met onze reguliere lessen.Meld je hier aan