Je leven helen met Ayurveda
6 weekse cursus met Riim van den Berg


 
Kosten: € 225 exclusief boek van Dr. Marc Halpern maar inclusief rest van de materialen
Data:  woensdag 18 september van 9.00-11.00 (6 opeenvolgende woensdagen)
 
Ga met Riim mee op een reis van zelfontdekking, zelfzorg en uiteindelijk zelfliefde. Het wordt een prachtige en interactieve studie van zes weken gebaseerd op het boek van Dr. Marc Halpern en haar persoonlijke ervaring in yoga en Ayurveda alsmede Riim’s werk als Holistisch gezondheidscoach. Het wordt een mooie mix van  ervaringsgerichte oefeningen en groepswerk. Je zal voeding en kruiden proeven, zelf aromatherapie blends maken, technieken leren voor zelfmassage, pranayama en meditatie beoefenen. Je creëert een persoonlijk wellness plan voor jouw leven, terwijl je nieuwe vrienden maakt in veilige en omgeving.
 
Saktiisha nodigt je uit om te leren hoe je de oude leringen van de Ayurveda in je leven kunt brengen. Ayurveda is het oudste geneeskundige systeem ter wereld, de zusterwetenschap van yoga, en behandelt genezing bij de wortel.
In de zes lessen leer je:
  • De basisprincipes van Ayurveda
  • Jouw constitutie en de aard van eventuele onevenwichtigheden
  • De oorzaak van "ziekte", volgens Ayurveda
  • Hoe te genezen met behulp van vijf zintuiglijke therapieën, waaronder: voeding , zelfmassage, aroma therapie, kleurtherapie, muziektherapie, gezonde levensstijlroutines, helingstechnieken waaronder yoga, meditatie, nasale reiniging, pranayama (ademhalingstechnieken) en meer.
 
Voor wie is deze cursus?
  • Iedereen die geïnteresseerd is in het toepassen van de oude wetenschap van Ayurveda om gelukkig en gezond te leven.
  • Diegenen die hun gezondheid holistisch willen verbeteren.
  • Degenen die yoga beoefenen en meer willen weten over de zusterwetenschap van yoga, zodat zij hun yogabeoefening kunnen verbeteren.
 Registreren