Gayatri Mantra Zingen

Data: Elke 2e donderdag van de maand
Tijd: 19.30-20.30De Gayatri Mantra wordt al eeuwenlang over de hele wereld gereciteerd en gezongen.  Deze mantra roept je op om je met de oorsprong van het licht in jezelf te verbinden. En dit licht ook te laten schijnen in jezelf, naar anderen, in je leven en de wereld om je heen.
 
Door het reciteren van de Gayatri Mantra gaat alles in jou mee vibreren op de trilling of frequentie van deze mantra. Het dringt door alles heen en voedt je lichaam, geest en ziel met deze frequentie van licht, liefde, vreugde, dankbaarheid. En heeft een helende werking op jou en alles en iedereen waar jij je mee verbindt.
 
De Gayatri mantra bijeenkomsten zijn bedoeld om in de energie en vibratie van deze mantra samen te zijn. En te delen in het licht, de liefde en de vreugde hier van. Door met elkaar te reciteren en te zingen wordt de mantra nog krachtiger.
 
Tijdens een bijeenkomst reciteren we deze mantra 108x. Gevolgd door een stilte meditatie om de energie ervan diep tot je door te laten dringen en in je op te nemen.
 
Om Bhur Bhubah Svah
Tat
Savitur Varenyam
Bhargo Devasya Dhimahi
Dhiy Yonah
Prachodayat
 
Door alle lagen van ervaring heen is
“Dat”
de ware aard
die het bestaan verlicht
het allerhoogste
Ene
Moge all wezens
door subtiele en meditatieve intelligentie
de verheven schitterling van
verlicht bewustzijn gewaar worden.

Reserveren